Diepte Meditatie Weekend Cursus

Leer mediteren tijdens een heerlijk weekend

Weg met de stress. Diepte Meditatie zorgt ervoor dat je aandacht naar binnen keert en de denkende geest tot rust komt. Het lichaam zal ontspannen, waarbij stress en vermoeidheid worden opgeruimd.

Diepte Meditatie leer je in één heerlijk weekend. We bieden je een voedende plaats in het prachtige Salland (Overijssel), tussen de weilanden en vlakbij de bossen. Onze lichte studio bied alle comfort, je overnacht in een comfortabel b&b met zalige bedden en het prachtige uitzicht brengt een ongekende rust. Hier kom je helemaal tot jezelf.

Tijdens dit weekend leer je Diepte Meditatie. Een meditatietechniek met een mantra die moeiteloos is en direct resultaat geeft. De cursus wordt verzorgd door Martijn de Kreek, die ook het weekend begeleid. Daarbij word aan alles gedacht. Gezonde maar bovenal lekkere maaltijden, sapjes, vers fruit en een ontspannend programma. Dit weekend is compleet verzorgd, zodat jij jezelf de aandacht kunt geven die je verdient.

Meditatie is goed voor lichaam en geest

Tijdens dit meditatie weekend geniet je van:
• Diepte Meditatie cursus – compleet
• Bodyscan (mindfulness)
• Klankbad met Tibetaanse klankschalen
• 2x overnachting in een comfortabel b&b
• 2x ontbijt, 2x lunch, 1x diner
• Onbeperkt vers fruit, sapjes en versnaperingen

Mediteren met een mantra
Diepte Meditatie is een makkelijke techniek die verrassend goed werkt. Iedereen kan het, vanaf de eerste keer. Daarbij zit je comfortabel in een fijne stoel.

transcendente_diepte_meditatie_stoel

Je mediteert met een mantra, een klank zonder specifieke betekenis. Deze klank zorgt er als vanzelf voor dat je aandacht naar binnen keert en de denkende geest tot rust komt. Het lichaam krijgt de kans te ontspannen en spanningen, stress en vermoeidheid worden opgeruimd. Je hebt meer energie, meer rust en meer geluk. Diverse (wetenschappelijke) onderzoeken onderschrijven het effect van – met name – de mantra meditatie op de gezondheid. In het bijzonder bij stressgerelateerde aandoeningen als slapeloosheid, hoge bloeddruk, hoofdpijn en astma kan een techniek als Diepte Meditatie verlichting bieden.

-) beter slapen
-) een sneller herstel bij Burn Out
-) normalisatie bij een te hoge bloeddruk
-) vermindering van depressie
-) sterker immuunsysteem
-) normalisatie van hoge bloeddruk
-) ervaren van innerlijke kalmte
-) meer energie
-) beter concentratievermogen
-) meer geluksgevoelens
-) betere sociale contacten

Training
De cursus Diepte Meditatie wordt verzorgd door Martijn de Kreek. Hij is sinds 2011 actief als leraar Diepte Meditatie en aangesloten bij de overkoepelende beroepsvereniging Diepte Meditatie Nederland. Naast deze complete cursus geeft hij regelmatig meditatie-workshops op verschillende locaties in het land. Ook geeft hij Energy Balance en individuele sessies.

[widgetkit id=204]

Hoi
Hoi staat voor Home of intuition. Een plaats vol mogelijkheden en inspiratie om je intuïtie tot bloei te laten komen. Ontspanning, met meditatie of klankschalen. Maar ook verdieping, met krachtige trainingen en spirituele coaching. Waardoor je bewuster en actiever deelneemt aan je eigen leven. Je zult verbaasd staan van de mogelijkheden die dat biedt.

Extra genieten.
Dit weekend kan nog worden dan het al is. Wat dacht je van een Tibetaanse klanschaalmassage? Klankschaal-therapeute Helga Bonsink laat je intens genieten en diep ontspannen. Als deelnemer van dit weekend krijg je bovendien korting. Je betaalt voor een half uur massage geen €35,00 maar slechts €27,50.

Kosten
• Diepte Meditatie weekend – €410-
• Diepte Meditatie weekend exclusief – € 725,- (op aanvraag)
• Diepte Meditatie weekend exclusief duo: €610,- (op aanvraag)

Slaapkamers zijn 2-persoons, met 2 eenpersoons bedden. De meerprijs voor een éénpersoonskamer is €30,- per nacht. Alle kamers hebben een eigen sanitair. Prijzen per persoon. Inschrijving op volgorde van binnenkomst.

Exclusief
• vervoer
• reisverzekering
• annuleringsverzekering
optie: Tibetaanse klankschaalmassage

Grootte: max. 8 personen

Meer weten? Mail martijn@hoi.nl