diepte_meditatie_is-19

Diepte Meditatie in het bedrijf

Steeds meer mensen in steeds meer bedrijven merken het effect van meditatie. Het maakt niet uit wat je doet, je doet het beter als je regelmatig mediteert. Betere resultaten, minder stress, minder conflicten en meer succes. Bij verschillende bedrijven is meditatie dan ook een bekend verschijnsel. Google, IBM en andere grote en kleine bedrijven bieden hun medewerkers de ruimte om te mediteren – omdat ze er allen baat bij hebben. Meditatie op de zaak is goed voor de medewerkers en voor het bedrijf.

In het bedrijfsleven – Amerika, Japan voorop – wordt meditatie tegenwoordig ingezet als middel om beter om te kunnen gaan met stressfactoren en om persoonlijke groei te bevorderen.

Diepte Meditatie draagt bij aan goede zaken Uit verschillende wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat regelmatig mediteren de arbeidsproductiviteit stimuleert, werkplezier verhoogt en ziekteverzuim voorkomt. Ook bij werkstress en burn-out zijn technieken als Diepte Meditatie meer dan eens effectief gebleken. Diepte Meditatie stelt ons in staat om lichaam en geest te ontspannen en tegelijk de gedachten-activiteit te verminderen. Het ondersteunt de mentale kracht, de focus en het concentratievermogen. Helder denken geeft betere beslissingen, meer creativiteit en minder verspilling van tijd en energie.